Ik ben ik

‘Een kind dat de deur dicht doet verwacht jou nog’ (bron onbekend)

Zit jouw kind niet lekker in zijn vel?

  • Je ziet dat er veel in zijn (haar) hoofd omgaat.
  • Hij denkt dat hij niet goed genoeg is.
  • Hij trekt zich terug, speelt veel alleen.
  • Het lijkt alsof je woorden niet tot hem doordringen.

Je wilt zo graag voor hem dat hij blij is en (meer) vriendjes heeft. Dat hij het gevoel heeft dat hij er bij hoort. Dat hij goed is zoals hij is.

Kon je het probleem van je kind maar oplossen. Maar als je eerlijk bent voel je jezelf de laatste tijd, net als je kind, ook wel eens alleen of eenzaam.

Hoe zou het voor je zijn als je je kind helpt door ook jezelf te helpen? Je kind spiegelt jou. Als jij lekkerder in je vel zit, heeft dit een positief effect op je kind.

Kindtraject ‘Ik ben ik’

Intakegesprek

Het intakegesprek is alleen met jou, of samen met je partner, zodat je vrijuit kunt praten. Je vertelt me over jullie leven, gebeurtenissen en waarvoor je hulp wilt. We bepalen wat je hulpvraag is en of ik daarbij kan helpen. 

Dit gesprek duurt 60 á 75 minuten. Voor dit gesprek is het tarief € 60

Sessies

De eerste sessie met je kind is tevens het intakegesprek met hem. Ook hij kan dan vrijuit praten. Wat wil hij, waarbij wil hij graag hulp? Dit is leidend in de hulpvraag. Na deze sessie stuur ik je een voorstel voor de coaching. Ik volg geen vaststaand plan. Elk kind is anders en heeft andere behoeften. Dat geldt ook voor de duur van een sessie. Gemiddeld een uur, maar soms is iets korter voldoende. Ik volg het kind en wat op dat moment zich aandient. Dat is ons ‘werkmateriaal’. We maken gebruik van creativiteit (tekenen, schilderen, kleien, knutselen), praten, spelen; binnen of buiten.

Het tarief van ‘Ik ben ik’: per 4 sessies  € 295

Oudertraject ‘Ik ben ik: de ouder van mijn kind’

Intakegesprek

In het intakegesprek, eventueel samen met je partner, vertel je me over je over je kind, over belangrijke gebeurtenissen in jullie leven, waar je tegen aanloopt, wat je wilt voor je kind en wat je wilt voor jezelf. We stellen vast wat je precieze hulpvraag is. 

Dit gesprek duurt 75 minuten.

2 maanden, 3 sessies

In de 3 sessies die volgen zijn we in gesprek. Binnen of wandelend door de natuur om de hoek. Potloden, spelmateriaal, verf en/of klei gebruiken we ook. Je hebt 0 creatieve ervaring nodig. Want het gaat puur om wat jouw beeld jou te zeggen heeft.  

Een sessie duurt 60 minuten.

Na dit traject:

  • Zie jij helderder wat jouw sterke kanten zijn als ouder en wat je daarmee kunt voor je kind.
  • Ervaar je dat je dichter bij jezelf bent en weet je hoe je dat doet.
  • Begrijp jij je kind beter.

Het tarief van dit oudertraject inclusief intakegesprek is € 295 

Je bent bij mij aan het goede adres wanneer je een plek zoekt van rust om je gedachten te ordenen en meer voeling te krijgen met wat er in jou leeft als ouder. Dat doe je voor jezelf en daardoor voor je kind.

Wil je jouw vraag of situatie voorleggen en horen wat ik voor je kan betekenen, bel 06-29505040 of mail naar: anke@dewittekatcoaching.nl